Visar 1–24 av 157 resultat

Från grundandet av Eugène Meylan 1914 har Glycine kontinuerligt producerat fina schweiziska klockor vid sin fabrik i Bienne, Schweiz.

Meylan var en kompromisslös klocktekniker som strävade efter perfektion och inget annat. Han hade en djupgående förståelse för både marknadens krav och de stora möjligheter som de tekniska framstegen i sin tid erbjöd.

Ett sekel har gått och mer än 100 år efter skapandet av hans första glycinklocka lever Meylans ande! Glycin bränner mer än någonsin sitt eget spår genom att skapa distinkta klockor baserade på det unika DNA som utvecklats av Meylan, alltid lite utanför mainstream.

Idag är Glycine erkänt som en av de verkliga pionjärerna för flyg- och världstimerklockor för piloter och frekventa resenärer.

Sedan grundandet 1914 har Glycine varit ett familjeföretag som alltid har drivits av karismatiska entreprenörer fulla av passion för enastående lösningar inom den schweiziska klockindustrin.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida, för att kunna följa upp användningen av vår hemsida och för att stödja marknadsföringen av våra produkter och tjänster.