PRISER OCH FRAKT

Alla priser är inklusive moms. Angivna priser kan komma att ändras utan förvarning beroende på valutakurser och andra faktorer vi inte kan påverka. Fri frakt på alla ordrar. Vi reserverar oss för tryckfel i pris och produktbeskrivningar.

Vi skickar med DHL. Har ni angett mobilnummer kommer ni att få ett sms om var ni kan hämta ut paketet annars kommer detta på er mail.

BETALNINGSSÄTT

När ni beställer av oss så sker betalning via Paypal eller Klarna Checkout  som är ledande inom betaltjänster i Norden. Genom Klarna Checkout erbjuds du olika betalsätt efter att du har bekräftat ditt köp i kassan. De betalsätt som erbjuds är anpassade efter just dig. Faktura är förvalt men du kan givetvis ändra betalsätt i steg 2 till något som passar dig som till exempel kortbetalning eller direktbetalning via bank. Alla betalsätt är 100 % säkra och informationen du anger delas inte ut till tredje part.
Läs mer om Klarna Checkout på klarnas informationssida: httpssssss://klarna.com/sv/handla-med-klarna

Fakturabetalning: Både privatpersoner och företag kan välja att få sina varor fakturerade. Faktureringen sker samarbete med företaget KLARNA och deras tjänst Fakturera Mig. En kreditkontroll görs direkt online. Tryggt, snabbt och säkert. När man väljer att betala mot faktura tar vi ut en faktureringsavgift på 39,00 kr. Betalningsvillkoret är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med 50 kr samt dröjsmålsränta med 8 % + referensräntan.

Avbetalning: Genom ett samarbete med Klarna kan vi erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning. Det finns flera alternativ att välja på och du väljer själv det mest passande. Givetvis kan du när som helst under delbetalningstiden betala hela kvarvarande skulden. Du kan handla för 1,000 kr upp till 50,000 kr. Du gör din ansökan om delbetalning i kassan i samband med ditt köp. I kassan väljer du betalningsalternativet dela upp betalningen och önskad typ av delbetalning. Du får genast besked om din ansökan beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka till kassan och välja ett alternativt betalningssätt. Klarna kommer skicka ett kontoavtal hem till dig. Kontrollera att uppgifterna stämmer och signera avtalet och returnera det i bifogat svarskuvert.

Avbetalningsalternativ:
Period Uppläggningsavgift Ränta Aviavgift
3 månader 95 kr 0% 29 kr
6 månader 295 kr 0% 29 kr
12 månader 295 kr 0% 29 kr
24 månader 295 kr 9,95% 29 kr
36 månader 295 kr 9,95% 29 kr

Vi förbehåller oss rätten att avvakta med utleverans tills vi registrerat er betalning.

LEVERANSTIDER

Leveranstiden är normalt mellan 1- 7 dagar på allt utan möbler efter att beställning har bekräftats av oss. Varor kan ta slut på lagret och vi kommer i så fall att kontakta er via mail för nytt leveransdatum.

REKLAMATION OCH ÅNGERRÄTT

Vi erbjuder alltid 14 dagars reklamationstid vid felaktig vara samt 30 dagars öppet köp (oanvänd och oskadad vara). Vi ersätter dock inte kostnader för eventuell frakt. Varan skall returneras till oss i orginalförpackning. Vi kommer också att ta ut en avgift för våra fraktkostnader till er.

Om paketet ej hämtas ut kommer vi att ta betalt för våra fraktutlägg och eventuella avgifter. I de fall vi får tillbaka order som betalas med Klarna faktura ändras fakturan när vi får tillbaka den och den nya summan skickas sedan ut till er mail. OBS! Kontakta oss direkt om ni har reklamation eller önskar ångra ett köp då vi behöver veta vad som är anledningen till återlämnandet. Klicka här för att komma till vår kontaktsida. Avgiften för ej uthämtat paket ligger på 350 kronor.

PERSONUPPGIFTER

Inga av de personuppgifter ni lämnar till oss kommer att säljas eller på något annat sätt användas. Vid förfallna fakturor kan era uppgfifter kommma att sändas till inkasso. Lösenordet till ert konto hos oss är personligt. Om ni misstänker att andra personer känner till ert lösenord så bör ni ändra detta genom att logga in på ert konto och välja att byta lösenord.

 

OM OSS / KONTAKTA OSS

Om oss

Zackrissons Ur & Smycken är en anrik ur och smyckes butik på Kungsmässan i Kungsbacka, Sedan 1972 har vi engagerat oss att erbjuda det svenska folket det bästa inom klockor, smycken och accessoarer. Vi är auktoriserad återförsäljare för alla våra varumärken.

 

Kontakta Webshoppen

JBA
Kabelgatan 5
Tel 031 7552130
Epost: info@jbagency.com

 

Kontakta Butiken

Zackrissons Ur & Smycken
Kungsmässan 109
Tel 0300 16940
Epost: butik@zackrissonsur.se

 

Zackrissons Ur & Smycken AB
Kungsmässan 109
43438 Kungsbacka
Orgnr: 556970-6913