Le Jour

Visar alla 23 resultat

Le Jour

Le Jour-klockorna började med sin ödmjuka början på 1960-talet, välkända av klockfans och samlare världen över för tillverkning av schweiziska tillverkade mekaniska klockor.

Le Jour-kronografklockor med mästerligt design med robusta Valjoux-rörelser var några av de mest önskade under den tiden på grund av sin blygsamma prissättning och hållbarhet som ledde till dess fenomenala framgång.

Samlingarna inspirerades av bilracing, segling, segling och flyg.

Under åren skapade Le Jour ett rykte genom att göra professionella klockor som illustrerar exakt konstruktion, pålitlig konstruktion och använder premium mekaniska rörelser.

Under 1980-talet med övergången från efterfrågan från avancerade mekaniska klockor till den massorienterade kvartsrevolutionen, som många andra europeiska tillverkare, började till och med Le Jour avveckla produktionen och med tiden bleknade slutligen av okända skäl helt bort.

Den nya resan av Le Jour har börjat, med att ta upp varumärkets arv där den slutade 30 år tidigare, Le Jour utvecklas för att anpassa ikoniska modeller från det förflutna till nuvarande trend.

Med stor uppmärksamhet åt det arv, arv och känslor som fästes vid varumärket som gjorde Le Jour oövervinnlig, återupplivas varumärket med fullständigt engagemang och engagemang. Genom att behålla sin Vintage-charm, lyxiga känsla och säkerhet genom att använda avancerade material, sofistikerade pålitliga rörelser, hyllar vi den traditionella klocktillverkningen genom att skapa samma glans och excellens som förr Le Jour-klockor.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida, för att kunna följa upp användningen av vår hemsida och för att stödja marknadsföringen av våra produkter och tjänster.