Delma

Visar 1–36 av 74 resultat

Swiss made
Delmas hemstad, Lengnau nära Biel / Bienne, ligger i kärnan i den schweiziska klocktillverkningsregionen som sträcker sig från Genève i sydväst till Basel i nordost. ZeitZentrum, den enda tysktalande urmakerskolan i Schweiz, ligger bara en kilometer från Delmas huvudkontor och alla våra högkvalificerade horologer har en examen från denna prestigefyllda institution.

Designprocessen
Livet för varje Delma-klocka börjar med en skiss. Konstnärens idéer återges som tekniska ritningar och skrivs ut i 3D, vilket genererar en realistisk modell av den framtida klockan. Slutligen skapas en prototyp med avsedda material och ytfinish innan designen godkänns.

Produktion
Varje klocka monteras individuellt i våra verkstäder av en skicklig klocktillverkare med största koncentration. Först kopplas ratten med dess rörelse. Därefter placeras de extremt fina händerna på axlarna och ratten monteras noggrant. Slutligen är den kompletta rörelsen monterad i urlådan, kronan fixeras och fodralet är säkrat.

Kvalitetskontroll
Vi garanterar strikt isolering av produktion och kvalitetskontroll. Varje klocka testas av ett separat team av specialister så att varje element kontrolleras minst två gånger innan det lämnar vår anläggning. Dessa strikta tester undersöker noggrant klockans komponenter inklusive dess funktionalitet, hastighet, precision, vattentålighet och fysiska utseende.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida, för att kunna följa upp användningen av vår hemsida och för att stödja marknadsföringen av våra produkter och tjänster.