Varumärken

Eterna

Klocktillverkare som skapade kullagradsrotorn för självuppdragande klockor. Pionjärer inom klockindustrin med egen verktillverkning. Eterna är resultatet av ett superbt hantverk. Alltid i strävan efter perfektion söker de utmaningar. I över ett och ett halvt sekel har Eterna´s urmakare arbetat med osviklig engagemang och minutiös omsorg för att utveckla och tillverka sina mästerverk.

Eterna fortsätter på sin utsatta kurs, sätta sina långa traditioner till förfogande för framsteg både tekniskt och estetiskt. Det ser var och en av dess klockor som en möjlighet att visa sin kraftfulla förmåga till innovation i den ädla konsten av urmakeri.

Eterna, perfektion som står sig genom tiderna.

Visa Eterna-klockor >

Esprit Time & Jewel

Esprit Jewel & time har varit en succé ända sedan lanseringen under nittonhundranittiotalet, och trendmärket vann tidigt unga, mogna, trendkänsliga och fashionabla förtroenden redan då. Idag lanseras en vår och en höstkollektion varje år, som noggrant ger uttryck för nya heta och spännande klock och smyckestrender. Sommarlanseringar och exklusiva limiterade kollektioner följer dessutom de trendiga vår och höstkollektionerna – vilket bidrar till festliga lanseringstillfällen under hela året!

Visa Esprit-klockor >

Maserati

Maserati är ett av de mest fascinerande luxösa märkena i världen. Det grundades i Bologna av Alfieri Maserati 1914.
Klockkollektionen består av tidlösa och sportiga ur med såväl automatsom quartzverk.
Alla klockor är vattentäta och har två års garanti. Verken kommer från Miyota.
De rekommenderade priserna på quartz klockorna är 1500-3000.- De rekommenderade priserna för automatklockorna är
3000 – 4000.-

Visa Maserati-klockor >

Dreyfuss & Co

Upptäck njutningen av att äga en handgjord , schweizisk klocka. Dreyfuss & Co är resultatet av handgjorda klockor från
generation till generation. En klocka som amdas tradition och modern design.
Urtillverkningen är en konst, och som all konst kan den inte påskyndas. Metodisk noggrannhet, klocktillverkningen mäts i
noggrannhet, för det finns inget utrymme för misstag.
Skapelsen av en handgjord Dreyfuss & Co klocka är lika individuell för dess skapare som dess ägare.
Alla klockor från Dreyfuss & Co är handgjorda i Schwiez och har saffirglas. Dessutom är alla klockor vattentäta och har livstids
garanti. De rekomenderade priserna ligger på 4500 – 13000.-

Visa Dreyfuss & Co-klockor >

Ingersoll 1892

En levande legend” -denna filosofi följer Ingersoll, det äldsta klockvarumärket i USA som grundades 1892. Det legendariska klockmärket tillverkad högkvalitativa klockor med automatiska urverk. Med sin spektakulära design och intressanta mekanik har de erövrat världen. Ingersoll är prisvärda klockor av högsta kvalitet och har tillverkat ur i över 120 år.

Barbour Watches 

Barbour, en femte generationen familjeföretag, som grundades 1894. Ett brittiskt märke till kärnan, erbjuder en komplett garderob med vackra, klassiskt utformade,funktionella kläder för män, kvinnor och barn. Barbour har allt från accessoarer till skjortor, byxor, stickade plagg, skor, och, naturligtvis, de berömda vax jackorna.

Med schweiziska urverk, remmar tillverkade av Barbour´s egna brittiska tyger samt fodral inspirerad av ikoniska Barbour motiv, erbjuder Barbour en kollektion av moderna klassiska klockor som härrör från Barbour´s 120 åriga arv av brittisk design.

Visa Barbour-klockor >

Lotus & Lotus Silver

INNOVATION

Exklusiva, avant-garde design för en modern, urban och trendig look. Lotus modeller är det perfekta svaret på kraven av en ung publik som vill skilja sig från mängden, älskar skönhet och design och är på jakt efter de senaste nyheterna på marknaden, vare sig från en estetik eller funktionellt perspektiv.

Lotus har tre kollektioner där Lotus är klockorna, Lotus Silver är smycken i äkta silver och Lotus Style är herr smycken i stål, läder och gummi.

Visa Lotus-klockor >

Rotary Watches

Rotary Watches är ett prisbelönt världsomspännande varumärke av klassiska klockor. Företaget grundades 1895 av Moise Dreyfuss i den schweiziska staden La Chaux de Fonds. Rotary ägs fortfarande  av Dreyfuss familjen genom Dreyfuss Group Holdings och med Robert Dreyfuss vid rodret, och är idag det äldsta familjeägda företaget av schweiziska klockor.

År 1925 skapades den numera berömda bevingade Rotary logotypen, klockor säljs nu i mer än 70 länder över hela världen. Rotary har specialiserat sig på att designa kostnadseffektivt snygga klockor, blanda det gamla med det nya “och” samtida med det ”klassiska ” för att uppnå en komplett kollektion av designade prisvärda klockor.

Visa Rotary-klockor >